HTML

venkura

Vancouveri kura

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sorry

2008.06.04. 07:18 :: Paleszmurt

Elnezest, de a mai napon annyi telt ki tolem, hogy feltoltottem egy szuk valogatast a szombaton, ill. foleg tegnap csinalt kepekbol, de ezeket posztba rendezni mar egyszeruen nem birom. Ezert tovabb napolom a tobbek altal kovetelt gasztronomiai beszamolot is.

A hirekrol annyit, hogy mint kiedrult, a korabbi csoportombol egyedul en jutottam egy szinttel magasabbra, ami egyfelol igazolja azt a korai erzesemet, hogy kisse lefele soroltak be, masfelol viszont meg is lep, mert idokozben azert rajottem, hogy a csoportban vannak boven olyanok, akik legalabbis bizonyos teruleteken joval erosebbek nalam. Mindenesetre az irasbeli teszten sikerult mindossze fel pontot vesztenem, ami egyszeruen csak veletlen lehet (vagy a tanar nezett el valamit), mindenesetre ezzel sikerult ma nehany furcsa pillantast kivivnom magamnak. Az uj csoportomban tehat csupa uj ember van, es ismet szerencsem van, mert egy jo tanarhoz kerultem. Egy volt csoporttarsam viszont panaszkodott, hogy egy elviselhetetlenul unalmas tanart kapott. Delutan viszont ugyanahhoz a tanarhoz jarok, akihez eddig, szoval nagyon jo.

Meg egyszer elnezest azoktol, akik valami erdekesebbre szamitva zarandokoltak ide. Viszont akkor mar egy temaba vago fenykep: a helyi busztarsasag elnezest ker, ha egy szolgalaton kivuli (magyarul: garazsmenet) buszuk huz el mellettunk. Tudom, a BKV-nal nehezen lenne megoldhato, nyilvan a felmerulo tobbletkoltsegek miatt...



komment

süti beállítások módosítása